Platforma eCommerce performantă pentru realizarea și administrarea magazinului tău online

Fie că ești un business consacrat sau unul la început de drum, îți oferim o platformă de eCommerce puternică pe care să crești. Profită de oferta de Black Friday și ai 6 luni gratuite la abonamentele Blugento + beneficii de €2000 sub formă de servicii specializate de marketing digital pentru magazinele online.

Vei primi kit-ul de marketing pentru eCommerce, care include strategia de marketing, implementarea strategiei, configurarea tehnică și primele asset-uri grafice pentru campaniile tale.
Vreau oferta de Black Friday
Ofertă valabilă până pe 30 noiembrie. 1/10 magazine disponibile.
mobile banner image

Blugento - Avantajele unei soluții ecommerce pe bază de abonament, combinat cu soluții de marketing digital specializate în eCommerce

Implementare rapidă a magazinuluiEști gata să vinzi online rapid. Beneficiezi de o infrastructură puternică, gata construită. Ne ocupăm de configurarea magazinului tău și de personalizarea lui, iar tu vei avea un shop gata să vândă într-un timp scurt.

Costuri predictibileNu irosi banii pe tehnologie scumpă, când poți să accesezi o tehnologie performantă la un preț accesibil. Pachetele noastre sunt transparente și predictibile și nu ai extra costuri pentru update-uri sau mentenanță.

Găzduire în Cloud & SecuritateNu te îngrijora legat de hosting, shop-ul tău va fi mereu disponibil, rapid și în siguranță. Infrastructura noastră de ultimă generație construită pe Kubernetes și care rulează pe Amazon Web Services oferă siguranță, stabilitate și capacitatea de a scala odată cu traficul.

Design PremiumOferă clienților tăi experiențe de shopping captivante. Îți creăm un design superb, iar tu poți personaliza fiecare detaliu al magazinului, astfel încât orice interacțiune cu magazinul tău să devină memorabilă.

Infrastructură performantă pe MagentoBucură-te de flexibilitatea platformei, în timp ce noi avem grijă de infrastructura tehnică. Blugento este construit pe fundația solidă a platformei Magento, cea mai populară soluție de eCommerce la nivel global.

Expertiză & SuportVei avea propria echipă de specialiști cu peste 10 ani de experiență în eCommerce și Magento. Programatori certificați, designeri, testeri, specialiști tehnici și manageri de proiect vor lucra împreună pentru magazinul tău online.

Vreau oferta de Black Friday

Crește-ți afacerea online, mai ușor ca oricând

Extinde-ți afacerea pe noi canale de vânzareExtinde-ți afacerea pe noi canale de vânzare, în timp ce-ți crești brandul propriu prin magazinul online. Vinde-ți produsele pe platforme precum Amazon, eBay sau eMag Marketplace, în timp ce gestionezi inventarul și comenzile simplu, din interfața magazinului tău online.

Vinde mai mult cu instrumente avansate de marketingCaptivează audiența și generează mai multe comenzi cu tool-uri de marketing din platformă precum blog, coupoane, upsells & cross-sells. Sincronizează magazinul online cu aplicații populare de marketing precum MailChimp, Hotjar, Google Analytics sau Facebook Pixel.

Redu costurile prin automatizarea proceselorUită de munca manuală și economisește timp și bani prin automatizarea sarcinilor repetitive. Redu timpul de procesare al comenzilor prin generarea automată de facturi, AWB-uri, feed-uri de produse sau prin sincronizarea cu marketplace-uri și programul de gestiune.

Extinde-ți business-ul online internaționalCâștigă clienți peste granițe. Poți vinde pe mai multe piețe cu opțiunile multi-store, multi-limbă. Dintr-o singură interfață administrezi activitatea pentru fiecare țară în care activezi și poți integra diferite soluții de plată, curierat sau marketing.

Vreau oferta de Black Friday

Ai 6 luni gratuite cu Oferta de Black Friday

Valabil pentru toate abonamentele Blugento.

Start
 • 35GB spațiu server
 • Comparatoare, module curier self-awb
 • Soluții de marketing
 • 300+ funcționalități + integrare module Magento

€199 / lună

Avantaj Instant €1194

Business
 • 55GB spațiu server
 • Comparatoare, module curier self-awb, integrare 75+ ERP-uri
 • Soluții de marketing, integrare eMag Marketplace
 • 300+ funcționalități + integrare module Magento

€299 / lună

Avantaj Instant €1794

Global
 • 100GB spațiu server
 • Comparatoare, marketplace-uri, soluții de plată și livrare internaționale
 • Soluții de marketing, integrare eMag Marketplace
 • 300+ funcționalități + integrare module Magento

€499 / lună

Avantaj Instant €2994

Pentru orice pachet de abonament poți opta fie pentru un design predefinit (€990 + TVA), fie pentru un design personalizat, creat de la 0 (€1990 €1490+ TVA).

Află mai multe despre oferta Black Friday

Kit-ul GRATUIT de Marketing în valoare de €2000 care-ți asigură un start de succes

Bazat pe experiența combinată a zeci de ani și mii de ore petrecute pe campanii de succes, am generat un pachet de servicii complete si comprehensive de marketing pe care ți-l punem gratuit la dispoziție în cadrul Kit-ului de Marketing în eCommerce

Completează formularul și află mai multe despre oferta de Black Friday de la consultanții Blugento

Îți oferim 6 luni gratuite la toate abonamentele Blugento. Plus €2000 în servicii de marketing pentru magazinul tău online.

Completează formularul și un consultant Blugento te va contacta pentru mai multe detalii.

Completează formularul și un consultant Blugento te va contacta pentru mai multe detalii.

Datele completate în formular vor fi prelucrate conform Politicii de confidențialitate