Simplu, complet, performant. O soluție construită pe fundația solidă a platformei Magento care oferă toate funcțiile necesare unui magazin online într-o soluție robustă și ușor de utilizat. Prin Blugento, îți poți lua grija de la infrastructura tehnică, și noi ne ocupăm de hosting, update-uri de securitate și dezvoltare continuă a platformei. Tu te poți ocupa de promovarea și creșterea brandului tău. “Platform for growth” este motto-ul nostru, și magazinul tău Blugento va scala odată cu creșterea vânzărilor tale.

Nu template,
ci design personalizabil

Uită de compromisul template-urilor gratuite, uită de costurile ridicate a unui design personalizat și uită de site-builderele complexe. Blugento vine cu un modul de personalizare care îți permite să adaptezi designul și funcțiile magazinului tău într-un mod simplu dar complet. Poți face modificări simple de selectare a culorilor brandului tău, sau poți intra în profunzime și să personalizezi fiecare detaliu al magazinului tău. Adaptează navigarea la setul de categorii pe care vrei să-l prezinți, și activează doar funcțiile importante pentru clienții tăi.

Optimizat pentru toate dispozitivele

Designul responsive este un element obligatoriu în ziua de azi. Blugento vine pregătit pentru calculator, telefon și tabletă, oferind o experiență optimizată, mult peste standardele pieței.

Blugento responsive pe mobilBlugento responsive pe tabletă
Blugento hosting

Servicii de hosting incluse

Cu Blugento, nu trebuie să-ți mai faci griji legate de hosting: soluția noastră este optimizată pentru Cloud, iar scalarea odată cu creșterea magazinului tău nu mai este o problemă.

Securitatea și fiabilitatea sunt asigurate de configurarea corectă, cu actualizări frecvente ale serverului și ale aplicației Magento.

Funcționalități Blugento

Set extins de funcții, fără programare

Pe lângă funcțiile native Magento și cele aduse în pachetul de localizare, am inclus și funcții suplimentare pentru care în mod normal se apelează la o agenție web.

Printre acestea enumerăm un modul de bannere, filtre Ajax și feed-uri pentru comparatoare de preț.

Creșterea magazinului tău pe Blugento

Optimizat pentru creștere

Magento este optimizat pentru performanțe optime în motoarele de căutare, iar Blugento profită din plin de aceste optimizări. În plus, Blugento vine cu un Google Score foarte ridicat, care pe lângă viteza resimțită de utilizatorul final contribuie semnificativ la plasamentul în motoarele de căutare.

Blugento este optimizat pentru performanțe, iar viteza rapidă de încărcare va contribui la satisfacția utilizatorului.

Localizare

Blugento vine complet localizat pentru România, atât în ceea ce privește cerințele legislative cât și pe cele comerciale. Magazinul tău pe Blugento va avea din start termeni și condiții, link-uri către ANPC și protecția datelor cu caracter personal, precum și clasele de TVA și facturarea conformă cu cerințele din România.

În plus, plata cu cardul, livrarea prin curier și chiar și exportul către soft-uri de ERP sunt integrate pentru o gestiune fără bătăi de cap.

Află mai multe
Perfect localizat pentru România

Datele tale,
fără obligații

Fără contracte de lungă durată, și fără date captive: folosești Blugento cât timp este cea mai bună soluție pentru tine. Dacă vrei să migrezi la un magazin personalizat, îți oferim toate datele tale în formatul de export Magento. Aceasta este garanția noastră pentru o soluție optimă pe termen lung!