Cum funcționează Blugento Express?

1. Ce este Blugento Express?

Te-ai decis că vrei să-ți deschizi un magazin online? Blugento Express este locul de unde poți alege magazinul potrivit pentru business-ul tău, gata de lansare.

Designul magazinului online este unul dintre cele mai importante elemente, iar dezvoltarea acestuia poate lua mult timp. Știm că antreprenorii sunt oameni ai acțiunii și nu au timp de pierdut, de aceea am transformat totul într-un proces mai simplu și mai rapid și am creat Blugento Express. Îți alegi designul favorit, iar după o perioadă scurtă de setup și personalizare, magazinul tău online e gata de lansare.

Experiența acumulată din livrarea a peste 300 de magazine online ne-a învățat că există două mari tipuri de clienți: cei care își doresc un magazin cu design unic care să-i diferențieze de competiție și cei pentru care e important să pornească la drum cu o investiție inițială redusă, care să le permită să aloce un buget mai mare în promovarea afacerii.

Astfel, cu Blugento Express poți alege fie un magazin cu design unic, care odată cumpărat va fi doar al tău, fie un magazin la un cost mai mic, al cărui design, deși nu va fi unic, va fi personalizat în funcție de brandul tău.

2. Cum funcționează Blugento Express?

Selectezi design-ul favorit, abonamentul care se potrivește business-ului tău și începi să vinzi rapid în 3 pași simpli:

1. Alegi designul și abonamentul potrivit pentru afacerea ta și plasezi comanda în Blugento Express.

2. În 1-2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii vei fi contactat de unul dintre specialiștii noștri și împreună vom începe procesul de personalizare al magazinului tău.

3. Încarci produsele tale în magazin, iar după finalizarea personalizării, magazinul este gata să vândă.

3. Ce plătesc atunci când comand din Blugento Express?

În momentul plasării comenzii în Blugento Express plătești crearea magazinului tău online, cu designul pe care l-ai selectat. Pe scurt, în preț este inclus designul și setup-ul tehnic al magazinului.

Pentru ca imaginea brandului tău să fie una profesionistă și pentru ca magazinul să fie gata de lansare în cel mai scurt timp, îți oferim BONUS personalizarea magazinului.

Totodată, în momentul plasării comenzii vei opta pentru un pachet de abonament (Boutique, Start sau Grow) care nu este inclus în prețul afișat. Acest abonament lunar, începe să fie facturat doar la 30 zile după comanda realizată în Blugento Express, prima luna fiind gratuită.

4. Magazin online cu design unic sau magazin online personalizabil?

1.Magazine Online Premium cu Design Unic

Din Blugento Express poți achiziționa Magazine Online Premium cu un Design Unic, create în detaliu de designerii noștri. Odată cumpărat, magazinul îți aparține doar ție și nu va mai fi recomercializat în Blugento Express.

2.Magazine Online Premium cu Design Personalizabil

Magazinul online cu design personalizabil va fi adaptat identității tale vizuale cu elemente grafice specifice brandului tău (bannere, logo-ul companiei tale, culori).

Spre deosebire de Magazinele Online Premium cu Design Unic, acest tip de magazine pot fi achiziționate la un cost mai mic, dar rămân în oferta Blugento Express după achiziționare. Alți comercianți vor avea posibilitatea să aleagă același design, și să îl personalizeze în funcție de brandul lor.

5. Ce include pachetul de personalizare al magazinului?

La orice magazin achiziționat din Blugento Express, oferim BONUS un pachet de personalizare al magazinului, care include:

  • Setarea domeniului propriu
  • Adaugarea logo-ului companiei tale
  • Crearea și modificarea bannerelor de pe site cu unele specifice companiei tale
  • Adaptarea paletei de culori in funcție de identitatea vizuală a brandului tău
  • Modificarea logo-urilor furnizorilor (dacă este cazul)
  • Modificarea iconițelor specifice (dacă sunt iconițe în design care nu se potrivesc pentru proiectul tău)

6. Ce abonament pot sa aleg pentru un magazin achiziționat din Blugento Express și cum aleg abonamentul potrivit?

Atunci când comanzi un magazin online din Blugento Express poți opta pentru pachetele de abonament Start (199 euro/luna), Business (299 euro/luna) sau Global (499 euro/lună). Alege pachetul care se potrivește afacerii tale în funcție de numărul de produse pe care îl vei comercializa și funcționalitățile pe care dorești sa le aibă magazinul tău.

7. De ce să aleg un magazin din Blugento Express?

  • Știi de la început cum arata magazinul și scapi de teama ca design-ul nu va fi pe placul tău
  • E gata de lansare într-un timp foarte scurt, prin urmare poți începe sa vinzi rapid
  • Vei avea o imagine profesionista pentru afacerea ta deoarece te ajutam sa personalizezi magazinul în funcție de brandul tău
  • Beneficiezi de toate avantajele platformei Blugento