Magento, deși este bine pregătit pentru localizare, nu vine din standard cu configurările și funcționalitățile necesare în România. Blugento vine direct cu tot ce ai nevoie pentru un magazin în România.

TVA local și
internațional

Localizarea Blugento îți oferă clase de produse pentru tipurile de TVA din România (standard, alimente, panificație etc.) și aplică taxele aferente acestora (20%, 9%, 5% etc.).

Vânzarea internațională nu a fost niciodată mai simplă: Blugento gestionează TVA-ul intracomunitar cu validare VIES a codurilor de TVA pentru TVA 0%, respectiv taxare inversă pentru persoanele fizice UE.

Facturabilitate localizată

Pe lângă datele de facturare standard internaționale, contabilitatea română necesită detalii de facturare speciale pentru persoanele fizice (CNP) și personele juridice (CUI, număr înregistrare în registrul comerțului, cont bancar), iar Blugento va colecta aceste detalii în checkout pentru ca facturile tale să fie corecte și complete. În plus, se gestionează corect și scenariul de “TVA la încasare”.

Traducere
completă

Blugento vine cu o traducere completă și elegantă a tuturor textelor native Magento și a mail-urilor tranzacționale.

În plus, toate secțiunile de conținut sunt editabile din panoul de administrare, pentru a-ți permite o personalizare completă a magazinului tău.

Texte și
legături legale

Magazinul tău pe Blugento va avea din start toate formalitățile legale necesare unui magazin: termeni și condiții, politică de confidențialitate, politică de cookie-uri, link ANPC. Toate acestea le poți modifica, în cazul în care vrei o politică diferită față de cea standard.