Agenţia de marketing Zéa

Fiind o organizație cu impact masiv pe piața de eCommerce din regiune, serviciile Blugento au evoluat natural și către includerea serviciilor specializate de marketing digital în eCommerce.Clienții noștri se bucură de servicii de marketing specifice magazinelor online oferite de către experți certificați, primind siguranța și predictibilitatea de care orice antreprenor are nevoie. Abordarea noastră este una strict orientată către rezultate și scalabilitate, pe care le putem asigura prin accesul atât la platforma tehnologică a magazinului online cât și la uneltele de promovare și analiză specifice ale clienților.

Serviciile ZéA

PPC & SEM ( Facebook / Google )

PPC & SEM ( Facebook / Google )

Reclamele plătite s-au dovedit de nenumărate ori a fi eficiente. Acest lucru se datorează specificului acestui canal de promovare, care ne permite, prin intermediul campaniilor plătite să identificăm audiența țintă și să valorificăm toate resursele puse la dispoziție, cu scopul de a eficientiza și de a scala vânzările magazinelor online.

Audit și Consultanța

Audit si Consultantă

Un website optimizat corespunzător este cartea de vizită perfectă a business-ului tău. Auditul are rolul de a analiza funcționarea site-ului și de a oferi recomandări care te vor ajuta să valorifici la maximum capacitatea magazinului tău online. Specialiștii noștri sunt pregătiți să îți ofere consultanță și să te îndrume pentru a lua cele mai bune decizii.

Creare continut

Creare conținut

Crearea de conținut vine sub diferite forme și are specificații diverse în funcție de specificul platformei. Fie că vorbim de conținut sub formă de text, video sau audio, specialiștii noștri te ajută să dezvolți o strategie puternică și să obții rezultatele dorite printr-un conținut calitativ.

PR

PR

Prin intermediul campaniilor și acțiunilor de PR reușim să dezvoltăm strategii de comunicare puternice pentru clienții noștri. Esența PR-ului stă în puterea de a comunica simplu și eficient și de a construi relații puternice cu mass-media, publicul, angajații sau asociații unei companii sau persoane publice.

CAWI Research

CAWI Research

Îți dorești să înțelegi mai bine care este percepția publicului larg asupra brandului tău și care este nivelul de satisfacție al consumatorilor? CAWI Research este o metodă inovatoare de intervievare a unui public larg care prin intermediul celor mai noi tehnologii îți pune la dispoziție informații despre nivelul de satisfacție și loialitate a clienților tăi.

Servicii design

Servicii design

Importanța unei prezențe vizuale moderne și unitare a brandurilor este esențială. Un design puternic îți permite să comunici valorile și misiunea business-ului tău, doar prin intermediul unor elemente vizuale. Experții noștri oferă soluții eficiente de design, pentru ca tu să ai o identitate vizuală convingătoare.

Affiliate marketing

Affiliate marketing

Affiliate marketing este o componentă esențială a industriei de marketing. Tot mai multe business-uri aleg să își promoveze produsele prin intermediul acestui canal, fiind o modalitate eficientă de scalare a vânzărilor. Alege și tu această metodă de promovare, iar noi te vom ajuta să iei cele mai bune decizii pentru afacerea ta.

SEO

SEO

SEO sau Search Engine Optimization este o soluție eficientă de optimizare a site-ului tău pentru motoarele de căutare și poziționarea magazinului tău online pe primele poziții în Google. O strategie SEO puternică te va ajuta să obții rezultate concrete și cuantificabile și te va ajuta să îmbunătățești experiența utilizatorilor pe site-ul tău.

Fotografie de produs

Fotografie de produs

O imagine valorează cât o mie de cuvinte, chiar și în mediul competitiv al magazinelor online. O fotografie de produs corect realizată va reuși să influențeze decizia de cumpărare a clienților tăi și te va situa în rândul magazinelor online de calitate.

Newsletter

Newsletter

Email Marketing este unul dintre cele mai puternice canale de vânzare. Un text bine scris, alături de o imagine calitativă și un call to action puternic, fac minuni în business. Lasă-i pe experți să se ocupe.

Marketing Automation

Marketing Automation

Uită de procesele repetitive și treci pe pilot automat. Eficientizează eforturile tale de marketing prin intermediul instrumentelor specializate de automatizare și scalează impactul strategiei tale de marketing.

Branding & Naming

Branding & Naming

Vrei să rămâi în mintea clienților? Atunci ai nevoie de un branding și un naming corecte. O strategie de brand puternică îți pune la dispoziție toate instrumentele de care ai nevoie pentru a construi un branding puternic.

Ce primeşti de la ZEA?

Project management app

Project management app

Asigurăm transparenţă şi predictibilitate în colaborările noastre, prin folosirea unui tool de gestionare a task-urilor.

Rapoarte lunare

Rapoarte lunare

Randamentul campaniilor cât și datele acestora îți sunt puse la dispoziţie în fiecare lună, într-o formă uşor de interpretat.

Optimizare continua a campaniilor

Optimizarea continuă a campaniilor

Dinamica campaniilor face necesară optimizarea acestora în funcție de perioadă şi context.

Creştem împreună