ProductLead.me este cea mai simplă tehnologie prin intermediul căreia brandurile își pot transforma conținutul din Social Media într-un instrument eficient și măsurabil de vânzări. De acum, Blugento împreună cu ProductLead.me, îți oferă un alt tip de experiență ecommerce prin construirea instantă a unui shop vizual, integrat direct in site-ul brandului și nu numai.

Cum funcționează?

Se conectează contul de Instagram al brand-ului direct în platforma ProductLead.me. Se aleg pozele favorite pentru crearea galeriilor interactive ce urmează a fi implementate în magazinul online (landing page, galerii in footer/articole, bannere interactive, Facebook Tab). Cu ajutorul noii tehnologii, vei putea marca produsele existente în poze prin simpla adăugare de pin-uri cu link direct către pagina de cumpărare a respectivului produs.

Clienții vor putea achiziționa produsele din poze direct din eshop-ul tău

Mai pe scurt, brandul poate transforma imaginile din Instagram (conținut propriu, #hashtag-urile fanilor) în galerii interactive (shoppable images), ce pot fi distribuite în propriul magazine online pentru creșterea ratei de conversie și adăugarea unui stil inovativ de shopping. Studiile arată că în luarea deciziei de cumpărare, 97% dintre cumpărătorii de sub 30 de ani, iau în considerare conținutul generat de alți cumpărători afișat în site.

Cum te ajută Product Lead?

  • Implementezi rapid un feed de produse
  • Creezi campanii vizuale performante bazate pe #hashtag sau pe locații
  • Transformi orice tip de pagină într-un shop vizual atractiv (pagina de produs, Home page, Landing Page)
  • Transformi conținutul din Social Media în rezultate comerciale
  • Crești rata de conversie/brand awareness-ul utilizând conținut generat de clienți