Agenția MindMagnet a fost fondată în 2005, iar de atunci am realizat sute de proiecte, de la aplicații eCommerce până la aplicații web complexe.

Ne plac provocările și ideile mărețe, fiind implicați pe deplin în fiecare proiect și țintind către perfecțiune.

Începând cu 2005 am creat o echipă puternică și creativă de designeri, developeri, project manageri, QA și specialiști marketing care lucrează împreună cu scopul comun de a realiza proiecte pentru clienți fideli și satisfăcuți.

Valorile noastre de bază sunt Calitate și Inovare, aspirând spre acestea în tot ceea ce facem.

În prezent suntem una dintre cele mai bine cotate echipe de dezvoltare din România cu un portofoliu ce conține proiecte de profil înalt. Ne străduim constant să creăm cele mai plăcute și ușor de utilizat interfețe, integrate cu programe de calitate, bine construite, pentru a genera o experiență cât mai plăcută pentru utilizatori.

În 2017, MindMagnet a devenit o parte a Pitech Plus Group, fiind acum o comunitate puternică formată din 300+ developeri cu experiență în dezvoltare web, mobil și desktop.

Design & Operabilitate

Designul este primul lucru pe care utilizatorul îl remarcă, astfel ne asigurăm că el este la fel de impresionat de aspect, precum și de ușurința în utilizare creând designuri și interfațe superbe și perfecte până la ultimul pixel.

Responsive este bineînteles norma de bază, fiind experți în ultimele trenduri și tehnici de frontend development.

PHP Web Development

Aplicațiile Software-as-a-Service și aplicațiile web B2B și B2C stau la baza agenției noastre.

Avem experiență cu aplicații la scară largă, folosind Zend Framework, Laravel precum și alte frameworkuri, iar scopul nostru este de a dezvolta soluții scalabile și fiabile.

Magento Development

Cu aproape 10 ani de experiență în Magento Development, am lucrat la unele dintre cele mai mari proiecte Magento și suntem unul dintre furnizorii principali de soluții Magento din România.