OneTouch este un boutique de idei si solutii de comunicare pentru companii, branduri si oameni cu viziune. Fondata in 2006 ca studio de webdesign, grafica si dtp, compania s-a dezvoltat rapid, raspunzand cu inovatie, flexibilitate si promptitudine nevoilor clientilor sai.

OneTouch

In anul 2011 compania a deschis o divizie de print digital si outdoor. In prezent realizam toata gama de servicii de print de la print offset si digital la print pe diverse medii si materiale (banner, mesh, autocolant, materiale rigide, etc) precum si import si personalizare de materiale promotionale de orice tip (textile, pixuri, stickuri usb, cani, etc.). Cu o gama diversificata de servicii si instrumente, de la strategie, branding, pana la dezvoltarea de campanii promotionale integrate si print de toate tipurile, agentia este astazi partenerul a peste 50 de companii de prestigiu din domenii precum retail, servicii de consultanta, administratie locala, imobiliare etc.

Stim ca esti ocupat sa iti cresti business-ul asa ca nu e cazul sa faci research pe un domeniu la care trebuie sa obtii doar rezultatul. Serviciile specifice de print sunt detaliate in cateva cuvinte ca sa iti fie usor sa intelegi ca ne pliem perfect pe nevoie tale:

 • Tipar offset: tip de imprimare recomandat in cazul tirajelor mari. In aceasta varianta recomandata, costul de productie este unul foarte rentabil pentru clienti raportat la calitatea si volumul produselor printate.
 • Tipar digital: tip de imprimare policromie cu ajutorul imprimantelor, recomandat pentru lucrari cu volum redus. Modalitatea de printare este una dintre cele mai rapide, nefiind necesare role sau placi offset.
 • Litere volumetrice: reprezinta o solutie foarte vizibila de afisare a unei firme, reclame, element grafic, cu vizibilitate de la o distanta mai mare. Literele pot avea diverse culori, pot fi realizate din diferite materiale si pot fi aplicate pe suprafetele dorite de clienti sau chiar pe panouri avand suport luminos, oferind un impact vizual deosebit.
 • Print outdoor: are aplicabilitate pentru multiple produse publicitare (in format mare): bannere si panouri publicitare, reclame luminoase, casete stradale, prisma & cub publicitar, postere, standuri informative etc. Utilizăm cerneală pe bază de solvent, rezistentă la acţiunea razelor ultraviolete, umezeală şi la alte condiţii climaterice. Printul outdoor se poate realiza pe o gama foarte variata de suporturi:  Frontlit, Backlit, Blackout, Mesh, Autocolant, Panza Steag, One Way Vision, etc.
 • Print indoor: este destinat pentru decoratiuni interioare, expozitii, incinte comerciale, sali de conferinta, localuri, birouri; o caracteristica importanta a acestuia o reprezinta inalta rezolutie si claritatea nuantelor cromatice. Cerneala pe baza de apa si rezolutia mare ofera o intensitate coloristica a imaginii cu cele mai fine detalii (asa numitul print la calitate fotografica).
 • Cutter-Plotter: decuparea cutter-plotter se realizeaza cu ajutorul unei masini computerizate si este destinata semnalisticii de interior si exterior, obtinanduse astfel forme complexe si perfect realizate dintr-o gama foarte larga de folii autoadezive sau termoadezive, pentru un spectru larg de suporturi. Se pot utiliza diverse materiale: autocolant (vinyl), hartie, PVC opac/transparent, folie reflectorizanta si fluorescenta, folie de sablon sau de sablare, hartie si folie de transfer opaca / incolora / semitransparenta cu / fara hartie suport, materiale cauciucate si se pot produce: bannere, panouri de orice fel, car branding şi multe altele.
 • Transfer termic: permite transferarea unei imagini, realizate prin diverse mijloace (cutting, print, serigrafie), la temperaturi ridicate cu ajutorul preselor de transfer. Este recomandat pentru cantitati mai mici. Pot fi personalizate articole textile, cum ar fi: tricouri, polo, sepci, jachete, salopete, hanorace, bandane, genti documente, rucsacuri si alte obiecte promotionale.
 • Gravura: procedeu de imprimare a imaginilor sau a textului, pe o suprafață, fie prin ardere, fie prin zgârierea suprafeței respective. Oferim o gama variata de obiecte promotionale gravate cu personalizarea dorita, in conditii deosebite.
 • Serigrafie: procedeu de imprimare pe diverse suporturi, de la hartie si material textil pana la metal. In general, suportul pe care se face imprimarea trebuie sa fie plan. Personalizarea realizata prin acest procedeu este foarte rezistenta in timp . Astfel se pot realiza carti de vizita, stickere, textile si alte materiale promotionale personalizate
 • Tampografie: se utilizeaza pentru imprimarea in detaliu a emblemelor sau logo-urilor pe diferite produse, obiecte neregulate cu suprafata cilindrica sau plana. Metoda se foloseste pentru imprimarea pe pixuri, obiecte de birou, brichete, brelocuri, raclete, jucarii, calculatoare sau ceasuri, si alte produse industriale din material plastic, metal, piele, sticla, lemn, PVC, polistiren, ABS, polimetacrilat, hartie.
 • Materiale promotionale: importam materiale promotionale direct de la producatori renumiti si le personalizam creativ pentru clientii nostrii, in conditii deosebite.
 • Inscriptionari auto: Personalizarea masinilor se face prin aplicarea autocolantului PVC taiat la cutter plotter sau prin printarea lui de regula in policromie fata si colarea ulterioara pe suprafata masinii.
 • Print pe benzi magentice: Se printeaza un autocolant pe o banda magnetica cu grosimea de 0,4 mm se lamineaza lucios sau mat iar apoi banda magnetica se poate aplica pe orice suprafata metalica, de ex: pe portierele unui autoturism.