SMSLink este cea mai avansată platformă de comunicare prin SMS din România, oferind o gamă completă de servicii SMS pentru companii, în regim cloud - Software as a Service (SaaS), simplificând transmiterea campaniilor SMS și a notificărilor automatizate prin SMS către clienții acestora.

Soluții SMS complete pentru afacerea dvs

Oferind soluții performante și fiabile, am fost aleși în cei aproape 10 ani de peste 900 de clienți corporate și IMM, din industrii ca banking, eCommerce, retail sau telecom, susținând astfel un trafic de zeci de milioane de SMS-uri lunar. Suntem singurul furnizor de servicii SMS din România prezent în clasamentul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe – Ediția 2015, care premiază companiile cu performanțe în domeniul tehnologiei și comunicațiilor.

Împreună cu Blugento, simplificăm integrarea serviciilor SMS în magazinul dvs. online, dvs. beneficiind astfel de integrarea notificărilor SMS tranzacționale în magazinul Blugento și de numeroase avantaje:

Optimizați fluxul operațional prin informarea clienților dvs. despre starea comenzilor, scăzând astfel numărul de comenzi anulate sau returnate. Prin alegerea notificărilor tranzacționale prin SMS, alegeți un canal care este citit imediat.

Optimizați încărcarea call center-ului, scăzând numărul de apeluri în call center pentru informări despre starea comenzilor, clienții dvs. fiind informați instant prin SMS, în mod automatizat, imediat ce starea comenzii se actualizează.

Dezvoltați o relație puternică și de încredere cu clienții dvs., notificările SMS fiind un serviciu foarte apreciat de clienți, care duce la creșterea încrederii în magazinul online.