TargetWeb este o agentie SEO specializata in omnichannel marketing si branding online, agentie pregatita sa iti transforme compania intr-una de top pe nisa ta. TargetWeb este una dintre cele mai eficiente agentii SEO din 2006 si pana in prezent, a adus clientilor sai milioane de vanzari din trafic organic din motoarele de cautare.

Target Web

Target Web crede in relatii bazate pe transparenta, persistenta, incredere reciproca si integritate cu toti angajatii, clientii si colaboratorii. Detine propriul departament de Copywriting, colaboreaza cu sute de bloggeri, jurnalisti, influenceri iar toata activitatea SEO este realizata in-house. Livreaza rezultate palpabile si vanzari site-urilor ecommerce care doresc sa beneficieze de cea mai eficienta si targetata modalitate de promovare: optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO).

Servicii

  • Management reputatie online. Managementul reputatiei online poate ajuta la cresterea vizibilitatii, pastrarea increderii in Brand si la rezolvarea de urgenta a unor posibile conflicte sau stiri negative.
  • Servicii SEO. Serviciile noastre SEO tin cont de factorul uman, semnale din retelele sociale, de continut si de linkuri, de optimizarea on-page, de uzabilitate si rata de conversie, de generare de noi cuvinte cheie si de crearea unei strategii SEO performante, iar in plus rapoartele de pozitionare si de activitate sunt usor de inteles.
  • Promovare pe bloguri. Articolele blogerilor care scriu despre produsul tau pot ajunge la un numar foarte mare de vizitatori si astfel iti cresti sansele de a vinde mult mai mult datorita traficului de calitate pe care il primesti. Un lucru cert este ca daca oamenii (blogerii) au incredere sa scrie despre brand-ul tau atunci ai sanse mult mai mari sa primesti si increderea motoarelor de cautare.
  • Promovare in presa. Promovarea in site-uri de presa prin intermediul Target Web te ajuta sa ai un brand mai puternic, o vizibilitate mai mare si primesti mai mult trafic pe site.