Parteneri

Pentru toate serviciile conexe magazinului tău online, ai la dispoziție partenerii Blugento care te vor ajuta cu tot ce ai nevoie, pornind de la campanii de marketing și SEO la traduceri și sfaturi juridice. Dacă dorești să devii partener Blugento, ne poți contacta prin datele disponibile pe pagina de contact.

 • Banca Transilvania

  Banca Transilvania

  Banca Transilvania împreună cu Blugento vin cu o soluție optimă care oferă toate funcționalitățile de care ai nevoie pentru a-ți realiza magazinul online exact cum ți-l imaginezi.

 • MediaNouă

  MediaNouă

  Dezvoltăm campanii digitale cu performanțe ridicate și ne angajăm la educarea clienților, astfel încât ei să înțeleagă exact ce facem, cum o facem și cel mai important, de ce o facem. Suntem echipa de marketing atașată și complementară core business-ului pe care tu îl dezvolți.

 • 2Performant

  2Performant

  2Performant este prima rețea de marketing afiliat din România. Suntem pe piață din 2008, prin platforma 2Parale. Din 2016 am migrat toți utilizatorii noștri în noua platforma 2Performant, rețea internațională de marketing afiliat. Prin afiliere, business-urile online își pot spori vânzările, plătind doar pentru acțiunile finalizate.

 • DPD

  DPD

  Cu Blugento și DPD te bucuri de servicii de curierat de calitate și beneficiezi de tarife preferențiale la expedierea coletelor atât național cât și internațional. Vezi mai multe informații despre ofertă!

 • TargetWeb

  Target Web

  TargetWeb este o agentie SEO specializata in omnichannel marketing si branding online, agentie pregatita sa iti transforme compania intr-una de top pe nisa ta. TargetWeb este una dintre cele mai eficiente agentii SEO din 2006 si pana in prezent, a adus clientilor sai milioane de vanzari din trafic organic din motoarele de cautare.

 • MindMagnet

  MindMagnet

  Agenția MindMagnet a fost fondată în 2005, iar de atunci am realizat sute de proiecte, de la aplicații eCommerce până la aplicații web complexe. Ne plac provocările și ideile mărețe, fiind implicați pe deplin în fiecare proiect și țintind către perfecțiune.

 • Ve Interactive

  Ve Interactive

  Ve Interactive este o companie globala specializata in solutii de CRO si Programmatic Advertising (Full Funnel Conversion Platform). De-a lungul timpului solutiile Ve au devenit o componenta esentiala pentru platformele online care isi doresc atragerea de clienti noi si reducerea ratei de abandon.

 • Retargeting

  Retargeting

  Retargeting.biz este un software de marketing automation care urmărește și analizează acțiunile vizitatorilor unui magazin online, pentru a personaliza comunicarea cu aceștia.

 • One Digital

  OneDigital

  Suntem o echipa de pasionati in promovare online, si in special de promovarea targetata prin Google AdWords, Facebook, Instagram, Youtube. In anul 2007 am pus bazele pentru ceea ce azi este OneDigital.

 • SMS Link

  SMSLink

  SMSLink este cea mai avansată platformă de comunicare prin SMS din România, oferind o gamă completă de servicii SMS pentru companii, în regim cloud - Software as a Service (SaaS), simplificând transmiterea campaniilor SMS și a notificărilor automatizate prin SMS către clienții acestora.

 • InboxTarget

  InboxTarget

  InboxTarget este o soluție completă de marketing, cu posibilitatea de plată pe bază de comision din vânzările asistate. Cu accent pe automatizare, InboxTarget, apelează la soluții tehnice complexe pentru personalizarea experienței utilizatorilor aflați în diverse stadii de cumpărare și ajută la creșterea conversiei.

 • ProductLead

  ProductLead

  ProductLead.me este un tool de visual commerce și influencer marketing. Împreună cu Blugento, îți oferim un alt tip de experiență eCommerce prin construirea instantă a unui shop vizual social, integrat direct în magazinul tău online.

 • Rogalski Damaschin

  Rogalski Damaschin

  Rogalski Damaschin Public Relations believes that it’s possible that the whole community can develop through communication, at a time when consumers have increasingly higher expectations from brands, companies, and leaders.

 • iVox

  iVox

  Ce își doresc prospecții tăi? Studiul de piață online este un instrument de marketing extrem de eficient prin intermediul căruia ajutăm companiile să descopere percepțiile publicului, satisfacția și loialitatea consumatorilor, vizând propriile servicii sau produse.

 • Conversion Academy

  Conversion Academy

  Prin intermediul Conversion Academy, Ciprian Soleriu le ofera antreprenorilor care vor sa isi dezvolte afacerile online informatii de psihologie si marketing online care sa ii ajute sa vanda mai mult si sa convinga mai usor vizitatorii siteului sa se converteasca in clienti.

 • Symbolic

  Symbolic

  We are a digital development agency based in Bucharest, Romania. Our focus is to deliver quality developed online stores & mobile apps through our divisions: Magento, Custom Apps & Mobile.

 • Translator SRL

  Translator

  Oferim servicii de traducere, revizie, interpretariat, localizare, adaptare de text, voice over, tehnoredactare computerizată (DTP), subtitrare şi echipamente pentru conferinţe, servicii-suport în desfăşurarea unor bune relaţii cu clienţii şi partenerii dumneavoastră de afaceri.

 • ContaBrio

  Contabrio

  Contabrio este partenerul tău de încredere în toate demersurile financiar-contabile. Cu ajutorul celor de la Contabrio, antreprenorii nu mai trebuie să își facă griji în legătură cu raportările contabile și se pot concentra pe cel mai important lucru: creșterea eficentă a companiei.

 • Loopaa

  Loopaa

  Îţi suntem alături încă de când pui bazele afacerii tale, cu serviciile de branding. Apoi, punem bazele strategiei de marketing pe următorii ani. În relaţia noastră e posibil să mai apară campanii creative în online, organizări de evenimente, producţie de spoturi video şi radio sau chiar lansări de produse sau servicii noi. Îţi suntem alături la gândirea şi implementarea fiecărora.

 • Omniconvert

  Omniconvert

  Omniconvert este o platformă de optimizare a ratei de conversie ce combină cele mai importante funcționalități pentru îmbunătățirea website-ului tău: AB testing, personalizare web, sondaje on-site și segmentare avansată.

 • ARMO

  ARMO

  Lansată în 2010, Asociația Română a Magazinelor Online (ARMO) reprezintă magazinele online din România și susține interesele membrilor săi prin crearea unui sistem care să ofere sprijin industriei comerțului electronic din România.

 • Omnivision

  OMNIvision

  Digitalizăm spațiile interioare și le transformăm în experiențe vizuale imersive care atrag, informează, conving și inspiră. Prin soluțiile de marketing pe care le oferim, promovăm deschiderea și transparența afacerilor locale.

 • NewsMAN

  NewsMAN

  NewsMAN este cel mai popular serviciu de trimitere newsletter și marketing automatizat din România. Prin integrarea cu Blugento, audiența magazinului online este automat sincronizată în platforma de email marketing și poți începe să stabilești fluxuri de campanii de email personalizate de la abonare până la achiziție, apoi pentru fidelizare ori retenție. Poți varia conținutul automat cu cel periodic, manual. Cu editorul de newsletter eCommerce drag & drop, pui produsele în newsletter cu copy/paste în doar câteva click-uri.