webinar speaker

WORKSHOP

Smart eCommerce: Cum să-ți extinzi afacerea național și internațional cu un magazin online care vinde

3 Decembrie 2019, 15:00-18:00, Oradea, Oradea Tech Hub EVENIMENT GRATUIT. Înscrierile au fost închise pentru acest eveniment. Ești antreprenor sau lucrezi într-o companie care activează în zona de comerț? Află de la 3 super-specialiști în marketing digital și business în eCommerce cum să-ți crești afacerea în online și să te extinzi peste granițe.

Dacă ai un magazin online, vei afla cum poți să-ți optimizezi activitatea prin automatizarea proceselor și eficientizarea logisticii din spate, dar și cum poți să îți dezvolți afacerea în afara granițelor.

Dacă afacerea ta este una offline, vei afla ce oportunități de creștere îți oferă online-ul și comerțul electronic, atât la nivel național cât și internațional.

Bogdan Colceriu, Eugen Predescu și Remus Lucuț îți vor prezenta 3 ore de conținut și studii de caz relevante, care să te ajute în dezvoltarea business-ului tău. Workshop-ul cuprinde 3 prezentări de către 45 minute + sesiune de Q&A. Găsești mai jos subiectele parcurse în fiecare prezentare.

Exportă cu Google Atelierul Digital - Eugen Predescu, Canopy
 • De ce să exporți produsele tale în afara țării

  Bazele unei strategii digitale internaționale de succes

 • Care e drumul tău către piața externă și potențialul de export al companiei tale

  Instrumente și bune practici (optimizare website, logistică, plăți)

Crossborder eCommerce sau cum să-ți extinzi afacerea peste granițe - Remus Lucuț, Blugento
 • Oportunități și provocări când te extinzi internațional

 • Localizarea afacerii: traduceri, logistică, metode de plată, soluții omni-channel & marketing

Efulfillment în comerțul online - Bogdan Colceriu, CEO Frisbo
 • Ce înseamnă efulfillment și cum poți să-ți optimizezi logistica din spatele magazinului online, de la procesarea de comenzi la livrarea către clienți

 • Cum poți să utilizezi servicii de efulfilment să vinzi și să te extinzi în noi piețe

După cele 3 prezentări interactive, te invităm să rămâi la o sesiune de networking de calitate cu speakerii și restul participanților.

Speakers
webinar speaker
Eugen Predescu CEO Canopy

În prezent, Eugen Predescu este unul dintre cei mai buni specialiști în marketing online din România, iar în ultimii 3 ani s-a implicat activ în creșterea agenției Canopy, una din top 3 agenții de performance marketing din România. Are experiență în Online Marketing, PPC Campaigns Management, Google Ads Trainings și este speaker pentru programul național ”Exportă cu Google Atelierul Digital”.

webinar speaker
Remus Lucuț Business Development Manager Blugento

Dedicat optimizării proceselor de vânzare, Remus Lucuț și-a acumulat experiența de B2B and B2C în cei peste 9 ani petrecuți în companii ca si Carpatair, sau Evergeen Distribution, dar și în rolul de consultant de vânzări la mai multe companii IT. În prezent, coordonează activitatea de internaționalizare pentru platforma eCommerce Blugento și oferă consultanță magazinelor online pentru extinderea pe piețe externe.

webinar speaker
Bogdan Colceriu Fondator Frisbo

Bogdan are peste 10 ani de experiență în scena de startup din România, atât drept co-fondator Trilulilu, co-fondator Okian cât și co-fondator Risky Business. Acum conduce Frisbo Efulfillment în expansiunea sa europeană, remodelând logistica printr-un serviciu care integrează stocul shop-urilor online, cu operatorii de hale și depozitare și cu operatorii de curierat, totul într-o singură platformă.

Acest eveniment este gratuit și oferit de:
 • webinar blugento

  Blugento este o soluție eCommerce ultra-performantă construită pe platforma Magento care oferă toate funcționalitățile necesare unui magazin online de succes, în baza unui abonament lunar.

 • webinar gpec

  Frisbo oferă servicii de e-fullfilment precum: depozitarea, procesarea, facturarea, împachetarea și livrarea comenzilor magazinelor online - totul într-o singură platformă.

 • webinar blugento

  Canopy este o agenție de marketing online care dezvoltă campanii eficiente Google Ads, Facebook Ads și performance marketing și una din top 3 companii de performance din România, după bugetele PPC administrate.

 • webinar gpec

  Programul național Exportă cu Google Atelierul Digital este o serie de ateliere de export la care antreprenorii pot învăța cum se pot extinde folosind Google Market Finder și pot aprofunda cunoștințele despre export.

Înscrie-te la Eveniment până pe 2 decembrie și hai să ne pregătim pentru un an de succes, împreună!