Studiu de caz

iya.ro

IYA este un magazin online lansat pe verticala de fashion Pregnancy & Kids în iunie 2019, care își propune să devină un magazin de referință pentru industria fashion destinată femeilor însărcinate și copiilor.

Fondatoarele IYA.ro își doresc să contribuie la binele mediului înconjurător prin comercializarea produselor naturale și biodegradabile. Pe IYA.ro sunt listate peste 900 produse realizate din materiale provenite din resurse regenerabile.

Dezvoltare Magazin Online Design Custom & Identitate vizuală

Am creat un design custom, începând de la logo și elemente de identitate vizuală, până la designul site-ului care își dorește să ofere vizitatorilor o experiență plăcută și să se comunice cât mai bine conceptului brandului. Clientul a dorit un design minimalist, curat și simplu de parcurs pentru vizitatori, care să pună în valoare produsele organice și serviciul de buyback.

alt="" />

Pachetul Start

Magazinul Iya a optat pentru pachetul Start, în care sunt incluse sute de funcționalități și integrări și include serviciile de găzduire, suport și mententanță.

Pachetul Start oferă un spațiu de server de 35 GB pe o structură multi-server, posibilitatea de integrare a modulelor externe Magento, acces la instrumente de marketing avansate, posibilitatea automatizării prin module de curierat self-awb, integrare ERP și project manager dedicat.

Module instalate

Pe lângă funcțiile native Magento, sunt incluse și funcții suplimentare care să ajute la eficientizării activității magazinului online.

Module & Integrări

  • Modul Store Credit
  • Modul Size Chart Avansat
  • Modul Lookbook
  • Modul Shop on Facebook
  • Modul OneStepCheckout
  • Modul review-uri automatizate Yopto
  • Modul Spin 2 Win
  • + alte module

Dezvoltări personalizate

Clientul a optat, de asemenea, și pentru custom development pentru funcționalitatea ‘’buyback’’. Aceasta îi permite utilizatorului să solicite serviciul printr-un simplu click din contul său și să primească credit pentru produsele trimise prin buyback.

Funcționalitățile specifice precum tab-ul de buyback în contul utilizatorului, modulul product label sau Ideabook au fost integrate pentru a optimiza experiența utilizatorului și întreaga activitate.

Pentru a extrage insight-uri utile din comportamentul utilizatorului pe site, a fost integrată aplicația Hotjar.

Rezultat

La 3 luni de la lansare, IYA are 925 de produse listate și un număr de comenzi în creștere de la lună la lună. Datorită automatizării magazinului online activitatea și procesarea comenzilor a fost eficientizată.

iya.ro
Perfect localizat pentru România

Deschide un
magazin online pentru afacerea ta!

Blugento este soluția eCommerce performantă pentru realizarea magazinului tău online. Blugento are la bază fundația solidă a platformei Magento, care oferă toate funcțiile necesare unui magazin online într-un pachet robust și ușor de utilizat și oferă o fundație solidă pentru creșterea afacerii tale.