Studiu de caz

zenobia.ro

Zenobia.ro este un magazin online lansat pe verticala Beauty&Cosmetics care își propune să ajungă un magazin de referință pentru industria de frumusețe și îngrijire personală. Pe Zenobia sunt puse în vânzare peste 10.000 produse de make-up, îngrijire și relaxare, dar și accesorii.

Dezvoltare Magazin Online Design Custom & Automatizare

Am creat un design custom, de la 0, care să se adapteze perfect specificului magazinului și să pună în evidență produsele, dar și review-urile primite de la clienți. Clientul a dorit un design minimalist astfel încât interacțiunea vizitatorilor cu site-ul să fie una prietenoasă și cât mai simplă.

La 6 luni de la lansare, Zenobia are peste 10.000 de produse listate și 1500 comenzi pe lună.

Pachetul Grow

Pachetul Grow este recomandat pentru magazinele care au o ofertă mare de produse, susțin un volum ridicat de trafic și au acces la sute de funcționalități și integrări. În cadrul pachetului Grow poți opta și pentru custom development, pentru dezvoltarea unor funcționalități proprii.

Spațiul generos de 55 GB pe structură multi-server, posibilitatea de a integra module externe din ecosistemul Magento, acces la custom development și manager de proiect dedicat sunt doar câteva dintre beneficiile acestui pachet.

Module instalate

Pe lângă funcțiile native Magento am inclus și funcții suplimentare care să ajute la automatizarea și eficientizarea activității.

Module & Integrări

  • Modul MobilPay
  • Modul Fan Courier
  • Stamped Reviews
  • Integrare ERP Crosspoint WMS de la Pointlogistix
  • Color Swatches cu Galerii de Produs
  • Hubspot
  • SMS Link
  • + alte module

Dezvoltări personalizate

Automatizarea magazinului online a fost o prioritate, iar prin integrarea ERP-ului am optimizat procesele și activitatea. Acum livrarea este foarte eficientă și super-rapidă - peste 95% din colete sunt livrate în mai puțin de 24 ore.

Pentru a extrage insight-uri valoaroase din comportamentul utilizatorului pe site și a automatiza campaniile de marketing cât mai eficient am dezvoltat un modul de tracking avansat integrat cu Data Revolt.

Rezultat

La 6 luni de la lansare, Zenobia are peste 10.000 de produse listate și comenzi care cresc de la lună la lună, ajungând la 1500 comenzi lunare. Munca manuală și erorile sunt reduse la minim prin automatizarea magazinului online. Tot procesul de comandă este complet automatizat, fiind integrați cu ERP-ul Crosspoint WMS de la Pointlogistix.

Zenobia este un business online care își poate crește volumul de vânzări fără grija infrastructurii tehnice, eficient și automatizat.

Zenobia.ro
Perfect localizat pentru România

Deschide un
magazin online pentru afacerea ta!

Blugento este soluția eCommerce performantă pentru realizarea magazinului tău online. Blugento are la bază fundația solidă a platformei Magento, care oferă toate funcțiile necesare unui magazin online într-un pachet robust și ușor de utilizat și oferă o fundație solidă pentru creșterea afacerii tale.