webinar speaker

WEBINAR

Cum să ai un magazin online care vinde:

Optimizare și oportunități

15 Martie 2018, 15:00 - Înscrieri Închise Cea mai mare provocare pentru un antreprenor care intră pe piața eCommerce este să-și aducă magazinul pe profit, într-un timp scurt.

Pentru a avea un magazin online de succes trebuie să te asiguri că reușești să convertești vizitatorii în clienți, la un cost cât mai mic. Poți aloca bugete mari promovării, dar dacă nu întâmpini vizitatorii cu un magazin online optimizat care să le ofere experiențe memorabile, rezultatele nu vor fi cele așteptate.

Vrem să ne asigurăm că te bucuri de performanțele magazinului tău, așa că împreună cu Andrei Radu, CEO & Founder GPeC, vom aborda în acest webinar câteva lucruri esențiale succesului în business-ul online.

Află cum optimizarea magazinului online din punct de vedere al experienței utilizatorului va crește vânzările magazinului tău și care sunt oportunitățile pieței de eCommerce în anul 2018!

Ce vei învăța în acest webinar:
 • particularitățile pieței de eCommerce în România: cifre de piață, principalele verticale și nișe cu potențial ridicat de creștere;

  comportamentul de consum, valoarea medie a coșului de cumpărături și cum poți folosi aceste informații pentru a lua decizii inteligente;

 • oportunități de vânzare cross-border;

  bune practici pentru magazinul online;

  cum să optimizezi magazinului din punct de vedere al uzabilității și experienței utilizatorului;

  UX Tips & Tricks care să te ajute să vinzi mai mult.

Speakers
webinar speaker
Andrei Radu CEO & Founder GPeC și Co-Fondator TRUSTED.ro

Cu experiență de peste 13 ani, Andrei oferă consultanță de specialitate în ceea ce privește piața de eCommerce din România și Europa Centrală și de Est. De asemenea, Andrei este trainer în zona de usability și customer experience în eCommerce, fiind invitat ca speaker la numeroase conferințe și workshopuri recunoscute pe plan internațional.

Acest webinar este un training gratuit oferit de:
 • webinar blugento

  Blugento este o soluție eCommerce ultra-performantă construită pe platforma Magento care oferă toate funcționalitățile necesare unui magazin online de succes, în baza unui abonament lunar.

 • webinar gpec

  GPeC - Gala Premiilor eCommerce - este cel mai important Eveniment de eCommerce din România și cea mai mare comunitate de magazine online la nivel național.

Înscrie-te la Webinar până în 14 martie și hai să ne pregătim pentru un an de succes, împreună!