Designul și identitatea magazinului tău sunt elementele cheie din strategia ta de marketing. Ampreunta ta personală asupra designului magazinului va fi cea care va apropia clientul tău de tine. Cu Blugento, poți să îți personalizezi design-ul până în cele mai mici detalii cu mare ușurință.

Editarea simplă a elementelor de bază

Pornind de la un set de culori de bază și de font, magazinul se va adapta automat la identitatea ta. Sistemul inteligent Blugento construiește o paletă de culori pe baza culorilor centrale furnizate de tine, și oferă o imagine consistentă în tot magazinul tău.

Editare în detaliu

Dincolo de elementele de bază poți să personalizezi magazinul tău în cel mai mic detaliu. Modifică mărimea și culoarea oricărui element din site: prețurile mari și coloarate, detalii secundare discrete sau culori exact definite pe sub-meniuri sunt toate ușor de setat cu câteva click-uri.

Customizare de layout

Modifică modul în care apar categoriile de produse în funcție de câte categorii ai: mega-menu orizontal sau vertical, dropdown, meniu simplu orizontal, meniu pushdown vertical; opțiunile oferite acoperă orice scenariu ai nevoie. Alege cum să apară coșul de cumpărături, ce fel de zoom vrei pe pagina de produse, sau cum se afișează filtrele de produse.

Imagini personalizate

Imagini personalizate

În plus față de logo-ul magazinului tău, vei putea să modifici iconițele utilizate, pentru a personaliza și mai mult tonul magazinului tău.

Preset

Preset

Economisește timp prin încărcarea unui preset pregătit de designerii noștri, și pornește personalizarea în detaliu de la ceva apropiat de rezultatul final dorit.

Control avansat

Control avansat

Ai cunoștințe tehnice? Blugento îți dă acces la modificări CSS directe care vor fi încărcate în site.

Performanță extremă

Scoruri Google PageSpeed și YSlow perfecte: optimizat pentru viteză și pentru motoarele de căutare. Blugento va re-optimiza și toate imaginile încărcate de tine în temă sau în catalog, pentru a menține un scor ridicat și după ce site-ul va fi populat cu date.